Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Павелко

uaf.ua

П'ятниця, 22 вересня 2023, 11:18

Андрій Павелко до листопада залишатиметься у СІЗО

Андрій Павелко

Львівський суд залишив без змін рішення про перебування під вартою президента УАФ Андрія Павелка.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд 21 вересня відхилив апеляційні скарги на ухвалу Шевченківського районного суду Львова щодо продовження терміну тримання під вартою президента УАФ Андрія Павелка.

Зокрема, 5 вересня 2023 року Шевченківський районний суд продовжив дію запобіжного заходу для Андрія Павелка у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб до 3 листопада 2023 року.

"Не погоджуючись із ухвалою захисник підозрюваного подав апеляційну скаргу. Зокрема, просив застосувати більш м’який запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу захисника, а ухвалу слідчого судді суду першої інстанції – без змін" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у червні цього року суд постановив арештувати президента УАФ Андрія Павелка та утримувати під вартою впродовж 60 днів. Його звинувачують у розкраданні коштів під час будівництва заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.

Додамо, Андрій Павелко був президентом Української асоціації футболу з 6 березня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.