Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 22 вересня 2023, 15:09

У Львові обмежать закупівлі з міського бюджету на час дії воєнного стану

Львів

У місті обмежують здійснення публічних закупівель з бюджету Львова до кінця дії воєнного стану.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №392 від 21 вересня 2023 року.

Андрій Садовий підписав розпорядження, згідно з яким у місті обмежують здійснення публічних закупівель Львівської ОТГ на час дії воєнного стану.

Згідно з документом, у Львові для проведення будь-яких закупівель, що фінансуються з міського бюджету, потрібно отримати погодження від першого заступника міського голови Львова.

"Для забезпечення ефективного, прозорого, раціонального та економного використання бюджетних коштів з бюджету Львівської МТГ забороняється проводити будь-які закупівлі товарів, робіт і послуг в електронній системі ProZorro без отримання попереднього погодження.

Керівники виконавчих органів, підприємств, установ, організацій перед проведенням будь-яких закупівель, за погодженням з профільним заступником міського голови, подають обгрунтування необхідності проведення такої закупівлі (предмет, підстава, очікувана вартість) у департамент економічного розвитку.

Департамент економічного розвитку систематизує отриману інформацію та передає на погодження першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку" – йдеться у розпорядженні.

Також за недотримання вимог цього розпорядження встановлюється персональна дисциплінарна відповідальність для керівників виконавчих органів, підприємств, установ, організацій.

Нагадаємо, нещодавно "Львівавтодор" замовив у фірми "Онур" за 92 млн грн додаткові роботи з реконструкції вул. С. Бандери у Львові. Однак, після розголосу в ЗМІ, в міськраді вирішили не укладати договір, а розрахуватись з підрядником вже після завершення війни.

Додамо, у липні цього року у Львові обмежили фінансування з міського бюджету в умовах воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.