Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

city-adm.lviv.ua

Неділя, 24 вересня 2023, 08:33

Львів вшанує пам'ять героя, який віддав життя за Україну

Львів

Сьогодні Львів попрощається із молодшим сержантом Михайлом Турчином, який загинув 19 вересня від рук російського окупанта, захищаючи Україну на сході.

Чин похорону військовослужбовця пройде у Гарнізонному храмі свв. АПП. Петра і Павла, після чого відбудеться міська церемонія прощання на Площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі з усіма військовими почестями. 

Про це повідомила Львівська міська рада. 

Михайло Турчин народився 7 жовтня 1992 року у Львові. Закінчив школу №96 та Навчально-науковий інститут підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Працював барменом, закоханим у свою роботу, та логістом за кордоном. Був захоплений музикою та надзвичайно відданим другом.

З початком агресії Росії проти України повернувся з Польщі та добровольцем став на захист Батьківщини. Служив у 68-й окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував обов'язки головного сержанта-командира відділення.

У Героя залишилися бабуся, батьки та брат з дружиною.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.