Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Неділя, 24 вересня 2023, 08:57

Садовий пропонує, щоб виконком далі контролював видачу містобудівних умов у Львові

Львівська міськрада

Львівська міська рада на своєму засіданні 28 вересня розгляне ухвалу про визначення управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування спеціально уповноваженим органом містобудування та архітектури.

Про це зазначено у проєкті ухвали, яку опублікували на сайті міськради.  

Ухвала передбачає, що передумовою для надання містобудівних умов та обмежень уповноваженим органом є прийняття рішення виконавчим комітетом Львівської міської ради про надання висновків за результатами розгляду проєктних пропозицій та/або інших документів заявника. 

Також ухвала вносить зміни до положень про виконавчі органи Львівської міської ради, розширюючи їх повноваження у сфері містобудування та архітектури.

Метою ухвали є покращення якості та ефективності регулювання містобудівної діяльності, забезпечення збереження історичного ареалу м. Львова, а також врахування інтересів громади та інвесторів.

Нагадаємо, згідно з рішенням суду виконком Львівської міськради втратив повноваження видавати містобудівні умови. У ситуації, якщо міськрада не визначить новий спеціальний орган, на який будуть покладені ці функції, повноваження передадуть Львівській райраді.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.