Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

askalex.ru

Середа, 6 березня 2013, 11:47

Нардеп-свободівець Панькевич відмовився оприлюднити прізвища своїх помічників

Народний депутат, член фракції ВО «Свобода» Олег Панкевич відмовився оприлюднити прізвища своїх помічників.

Про це повідомив ГР Чесно.

«Відмовилися назвати своїх помічників 3 депутатів з «Партії Регіонів»: О. Риженков (відкрив прізвище 1 помічника з 18), О. Дудка та Ю. Боярський, а також двоє «свободівців» О. Панькевич та Ю. Сиротюк», - сказано у повідомленні.

Дані про помічників-консультантів уже надали: 18 народних депутатів від ВО «Батьківщина», 3 – від Партії регіонів, 3 – від УДАРу Віталія Кличка, та 4 позафракційних депутатів, в тому числі 2 депутати з Львівщини: Ігор Васюник та Андрій Парубій.

Нагадаємо, Рух Чесно публікує списки офіційних помічників-консультантів народних депутатів України, які працюють на державній службі або залучені на громадських засадах. З відповідним зверненням рух ЧЕСНО звернувся до кожного з 450 народних депутатів парламенту.

На 21 нардепа із Львівщини в парламенті загалом припадає 179 помічників. Ця кількість є неостаточною, адже штат помічників народних депутатів продовжує формуватися. Так, нардеп Ярослав Гінка повідомив, що вже має чотирьох оплачуваних працівників, двоє з яких вже є офіційно зареєстрованими. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.