Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Остап Доскіч

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Середа, 27 вересня 2023, 10:15

Основні роботи щодо будівництва спортзалу у СЗШ №7 завершено – Остап Доскіч

Остап Доскіч

Якісна спортивна інфраструктура – у кожну школу міста.

У львівській загальноосвітній школі № 7, збудованій для дітей мікрорайону "Знесіння" на вул. Б. Хмельницького, 132, завершили облаштування сучасного, двоповерхового спортивного залу.

"Активне будівництво нового корпусу спортзалу у школі №7 розпочалося у 2019 році, проте проєкт існував ще з 2010 року – розповідає депутат фракції "Європейська Солідарність" Остап Доскіч.

"Від початку моєї першої депутатської каденції з 2015 року, я клопочу про будівництво спортзалу у СЗШ №7 Львівської міської ради на вул. Б.Хмельницького, 132. Проєкт існував ще з 2010 року, та, на жаль, реалізувати його вдалося лише зараз.

Впродовж років нас спіткали різні труднощі. Спершу у 2016 році недобросовісний підрядник, який отримавши аванс, не виконав взяті на себе зобов’язання, що своєю чергою призвело до повторного проведення тендерної закупівлі та визначення нового підрядника ЛКП "Рембуд". Згодом невчасне фінансування робіт, COVID -2019 та і звичайно, воєнний стан" – прокоментував Остап Доскіч.

За словами депутата, цьогоріч на його звернення, комісії фінансів та освіти дофінансували чергові роботи на спортзал у СЗШ № 7. Основні роботи по будівництву спортзалу завершено.

"Разом з керівником відділу освіти Сихівського та Личаківського районів та директором школи № 7 оглянули об’єкт будівництва.
Станом на сьогодні основні роботи по будівництву спортзалу завершено. У планах робіт залишився благоустрій подвір’я школи та усунення недоліків.

Також залишається відкритим питання забезпечення спортзалу додатковими енергопотужностями та закупівля спортивного інвентарю. Після вирішення усіх цих питань діти зможуть займатися у новому сучасному спортивному комплексі" – додав Остап Доскіч.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.