Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Добуш

city-adm.lviv.ua

Четвер, 28 вересня 2023, 10:15

Економний дератизатор Добуш відкриє львівським тваринкам двері до щенячого раю

Роман Добуш

Виконувачем обов'язків директора ЛКП "Лев" став Роман Добуш, який до цього очолював комунальне підприємство ЛОР "Профілактична дезінфекція".

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Конкурсна комісія Львівської міськради обрала виконувачем обов'язків директора ЛКП "Лев" Романа Добуша, який до цього очолював обласне комунальне підприємство Львівської обласної ради "Профілактична дезінфекція", а також нову адміністраторку, якою стала зоозахисниця Вікторія Лозова.

Як заявила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, оновлена команда планує налагодити роботу підприємства так, щоб воно стало прибутковим, сформувати сильний колектив, добре дбати про тварин, надавати якісні послуги мешканцям та відновити довіру до ЛКП "Лев". 

"Пан Роман має ветеринарну освіту та досвід роботи керівником. Пані Вікторія – зоозахисниця, має відповідний рівень та досвід знань для посади адміністратора" – пояснила Ірина Маруняк.

Наразі Добуша призначили виконуючим обов'язки керівника ЛКП "Лев", однак після випробувального терміну, зважаючи на проведену роботу, він зможе обійняти посаду керівника.

"Сьогодні в ЛКП "Лев" досить критична ситуація. Зараз маємо 55 собачок, 11 котів. Моєю функцією буде прилаштування, комунікація з людьми, з волонтерами, з майбутніми господарями. Ми хочемо мінімізувати кількість безпритульних тварин, пришвидшити час на стерилізацію. Плануємо також зробити ребрендинг, все оновити і поставити "на нові рейки". Я думаю, що в тандемі з паном Романом, його ветеринарним та моїм волонтерським досвідом ми зможемо це зробити" – додала Вікторія Лозова.

Нагадаємо, у червні цього року через евтаназію двох собак директорку ЛКП "Лев" Олену Іващенко звільнили з роботи та оголосили відкритий конкурс на цю посаду.

Додамо, Роман Добуш досі очолював ОКП ЛОР "Профілактична дезінфекція", яке займається знищенням гризунів та побутових комах (дератизація, акарицидна обробка територій), яку проводить у всіх регіонах Західної України. Також йому належить фермерське господарство "Мшана".

У 2018 році він задекларував готівку, авто, два житлових будинки у Львові та забудову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.