Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нарколабораторія

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 29 вересня 2023, 12:00

На Львівщині виявили лабораторію з виготовлення психотропних речовин

нарколабораторія

Під час обшуків в нарколабораторії поліцейські вилучили наркотичні речовини на понад 90 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили про підозру трьом учасникам організованої групи, яких звинувачують у незаконному виробництві та зберіганні наркотичних засобів та психотропних речовин.

"В дачному будинку на території одного із районів Львівщини підозрювані організували лабораторію, де виробляли наркотики. Спеціалізувались на виробництві метадону та психотропних речовин. Вони систематично купували прекурсори та інші інгредієнти, необхідне обладнання та інші допоміжні засоби.

Під час обшуків виявлено близько 300 л прекурсорів, а також 50 кг порошкоподібних прекурсорів, які вже були підготовлені для виготовлення наркотиків, відповідне обладнання та інші речові докази. Окрім цього, вилучено 40 кг вже готових наркотиків. Їх орієнтовна вартість за цінами "чорного ринку" становить майже 90 млн грн" – наголосили в прокуратурі.

Зловмисників затримали, наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Також тривають слідчі дії тривають, встановлюються всі особи, причетні до вчинення злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.