Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 28 вересня 2023, 12:00

Адамик вимагає переглянути забудову території вулиці Стрийської

Львівська міськрада

Депутати звернулися до Львівської міськради з вимогою внести зміни до детального плану території вул. Стрийської, Сокільницької та Трускавецької.

Сьогодні, 28 вересня, на сесії Львівської міської ради керівник фракції Європейська Солідарність Петро Адамик направив звернення до заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача щодо внесення змін до детального плану території вул. Стрийської, Сокільницької та Трускавецької.

"До мене як до депутата міської ради звернулись представники мешканців вулиць Стрийської, Сокільницької та Трускавецької щодо необхідності перегляду детального плану території у межах описаних вулиць. Так, у зверненні йдеться, що при прийнятті детального плану території виконавчим комітетом міської ради не було враховано пропозицій та зауважень мешканців цих вулиць. Така ситуація призвела до численних порушень їхніх конституційних прав, а також до необґрунтованої, на думку заявників, зміни зонінгу та функціонального призначення згаданих територій" – наголосив Адамик.

За його словами, відповідно до п. 5 ч. 1 статті 10 ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад", до обов’язків депутата міської ради належить зобов’язання розглядати пропозиції, звернення, заяви і скарги членів територіальної громади, вживати заходів щодо забезпечення їх оперативного вирішення.

"З огляду на вищенаведене, керуючись ст. 13 ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад", ст. 49 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні", прошу Вас розглянути звернення у межах вашої компетенції та відповісти заявникам. Про результати розгляду даного запиту прошу повідомити мене у строки передбачені чинним законодавством" – йдеться у зверненні Петра Адамика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.