Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Паска

Фб О. Паски

Середа, 4 жовтня 2023, 12:02

Розніжений педагог Паска замовив ремонт туалетів за мільйон гривень

Олег Паска

Департамент освіти і науки Львівської ОВА замовив за 1,3 мільйона гривень ремонт санвузлів в адмінбудинку на вул. Просвіти, 4а.

Централізована бухгалтерія № 1 при департаменті освіти і науки Львівської ОВА провела тендер у системі ProZorro на ремонт приміщень санвузлів адмінбудинку департаменту освіти і науки Львівської ОВА, яку підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 2 жовтня, участь у ньому взяло лише Закрите акціонерне товариство "Проектно-будівельне об'єднання "Львівміськбуд", яке погодилась виконати всі роботи за встановлену Львівською ОВА ціну у 1 363 861,47 грн.

 

Згідно з закупівлею, підрядник повинен здійснити капітальний ремонт приміщень санвузлів адміністративного будинку департаменту освіти і науки Львівської ОВА, що знаходиться на вул. Просвіти, 4а у Львові.

За даними аналітичної системи YouControl, ЗАТ "Проектно-будівельне об'єднання "Львівміськбуд" зареєстроване з 1995 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Підприємство налічує 706 акціонерів, а найбільші пакети акцій мають львів'яни Петро Васильчук та Валерій Циганюк, яким також належить декілька інших будфірм Львова – "Галицька будівельна група" тощо.

Додамо, раніше департамент освіти і науки Львівської ОВА замовив за 124 тис. грн ПКД з капітального ремонту системи опалення в адмінбудинку на вул. Просвіти, 4а.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.