Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

Вівторок, 10 жовтня 2023, 15:33

У Львові відбудеться позачергова сесія Львівської міськради

сесія Львівської міськради

13 жовтня депутати міськради тринадцятий раз з часу введення воєнного стану зберуться на сесію.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового №435 від 6 жовтня 2023 року.

Андрій Садовий прийняв рішення про скликання позачергової сесії Львівської міської ради 8-го скликання та формування її порядку денного, яка відбудеться 13 жовтня.

"Скликати 21-у (позачергову) сесію Львівської міської ради 8-го скликання 13 жовтня 2023 року о 10-й годині у сесійному залі міської ради. Сформувати порядок денний 21-ї (позачергової) сесії Львівської міської ради 8-го скликання" – йдеться у розпорядженні.

На цій сесії депутати планують розглянути рішення про визначення уповноваженого органу містобудування та архітектури.

Нагадаємо, згідно з рішенням суду виконком Львівської міськради втратив повноваження видавати містобудівні умови. У ситуації, якщо міськрада не визначить новий спеціальний орган, на який будуть покладені ці функції, повноваження передадуть Львівській райраді.

Зокрема, раніше Львівська ОВА зобов'язала Львівську райраду винести на сесію питання щодо передачі права затверджувати містобудівні питання від Львівській РВА.

Додамо, це буде тринадцяте сесійне засідання Львівської міської ради з початку введення в Україні воєнного стану. Попереднє відбулося 28 вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.