Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 10 жовтня 2023, 11:45

Містобудівні повноваження у Львові хочуть передати управлінню архітектури та урбаністики

Львівська міськрада

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують дозволити управлінню архітектури затверджувати містобудівні умови та обмеження.

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 10 жовтня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують додали до переліку адміністративних послуг міськради можливість надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Згідно з документом, до ухвали міської ради від 6 грудня 2022 року № 2632 "Про затвердження Переліків адміністративних послуг та внесення змін до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 32" планують внести зміни, які передбачають запровадження нової адміністративної послуги у Львівській міській раді – надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки та внесення змін до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Надаватиме цю послугу управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування.

 

Нагадаємо, згідно з рішенням суду виконком Львівської міськради втратив повноваження видавати містобудівні умови. У ситуації, якщо міськрада не визначить новий спеціальний орган, на який будуть покладені ці функції, повноваження передадуть Львівській райраді.

Зокрема, раніше Львівська ОВА зобов'язала Львівську райраду винести на сесію питання щодо передачі права затверджувати містобудівні питання від Львівській РВА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.