Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Середа, 11 жовтня 2023, 12:51

У Львові з'явиться новий адміністратор послуг з управління побутовими відходами

львівське сміття

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують перейменувати КП "Північна вежа" у "Адміністратор послуги з управління побутовими відходами".

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 21 вересня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують перейменувати КП "Північна вежа" у ЛКП "Адміністратор послуги з управління побутовими відходами" та надати йому функції щодо управління побутовими відходами.

Згідно з документом, ЛКП "Адміністратор послуги з управління побутовими відходами" займатиметься управлінням побутовими відходами на території Львівської МТГ, а статутний капітал комунального підприємства становитиме 5 000 000 грн.

Також депутати планують доручити управлінню з питань поводження з відходами Львівської міськради затвердити та провести державну реєстрацію нової редакції статуту ЛКП "Адміністратор послуги з управління побутовими відходами".

Зазначимо, КП "Північна вежа" зареєстроване з 2020 року у селі Зашків Львівської МТГ та займається комплексним обслуговуванням об'єктів та низкою інших видів діяльності, серед яких: надання допоміжних послуг у лісовому господарстві, прокат товарів для спорту та відпочинку та збирання безпечних відходів.

На сайті Львівської міськради вказано, що станом на 2021 рік у комунального підприємства на балансі не перебувало жодного об'єкта нерухомості.

Додамо, з жовтня 2022 року управління з питань поводження з відходами Львівської міськради очолив Петро Кінаш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.