Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назарій Бербека

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 13 жовтня 2023, 15:00

Основне в підготовці до зими – резервне живлення для об'єктів теплопостачання – Бербека

Назарій Бербека

Назарій Бербека заявив, що основне завдання для міста в підготовці до зими – резервне живлення для об'єктів теплопостачання.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

"Підготовка до зими – питання важливе. Минулого року українці отримали цінний досвід, тож маємо бути готовими до різних ситуацій" – запевняє депутат фракції Європейська Солідарність Львівської міської ради Назарій Бербека.

"Основне завдання для міста – резервне живлення для об'єктів теплопостачання. 126 об'єктів теплопостачання Львова забезпеченні альтернативним живленням (генераторами) та запасами палива. Крім цього, на сесії міської ради погодили виділення коштів для додаткової закупівлі палива. Проведено випробувальні роботи усіх тепломереж та підготовку котелень. Місто фактично готове до опалювального сезону. Кожен з нас має бути відповідальним, дбати про енергоефективність та готуватися до зими вже сьогодні" – додав Бербека.

За словами депутата, у Львові продовжує діяти програма компенсації вартості за генератори для житлових будинків, вона буде доступна до завершення воєнного стану.

Компенсацію вартості за придбаний генератор можуть отримати мешканці будинків з поверховістю від 2-х поверхів, номінальна потужність генератора має становити від 2,5 кВт. Сума відшкодування не може перевищувати 50% вартості електрогенератора, але не більше 30 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.