Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Понеділок, 16 жовтня 2023, 14:17

На Львівщині на 14% зросла кількість хворих на ГРВІ

аптека

Минулого тижня в області офіційно зареєстрували 10 700 випадків захворювання на ГРВІ, що на 14% більше, ніж за попередній тиждень.

Про це повідомляє  Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

За минулий тиждень епідемічного сезону захворюваності, з 9 до 15 жовтня, на ГРВІ в області захворіли 10 700 осіб, що на 1600 випадків або 14% більше, ніж за попередній тиждень (тоді захворіли 9100 осіб).

Як пояснила генеральна директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб Наталія Іванченко, при вірусологічному дослідженні від людей, які мали ознаки застуди, вірусів грипу не виявлено в жодному випадку.

"Сьогодні одночасно циркулює коронавірус, аденовірус, ротавірус, але вірусів грипу поки виявлено не було. Серед людей, які захворіли на застуду, рівно 50% – діти до 17 років включно" – заявила Наталія Іванченко.

Також, за її словами, за останній тиждень на Львівщині захворіло на Covid-19 близько півтисячі людей, з них 55 – на стаціонарному лікуванні.

Додамо, з 1 липня завершилась дія карантину через пандемію коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.