Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців у Львові

Вівторок, 17 жовтня 2023, 11:39

Book Forum 2023 у Львові відвідали понад 20 тисяч осіб

Форум видавців у Львові

Форум видавців у Львові цьогоріч тривав з 4 до 8 жовтня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З 4 до 8 жовтня у місті відбувся 30 BookForum, який проходив у двох форматах: онлайн та офлайн. Вхід на усі події фестивалю та ярмарок був вільний.

За цей час події Форуму відвідали 20 000 людей, а переглянули – 62 348 глядачів онлайн.

Програма фестивалю налічувала 308 учасників, 25 іноземних гостей, 25 панельних дискусій, 150 подій від видавців. BookForum відбувався на 8 основних локаціях, а участь у ярмарку взяли 47 видавництв.

Зазначимо, цього року BookForum вперше відбувався у Пороховій вежі, а книжковий ярмарок розгорнувся навколо – у громадському просторі. Події фестивалю також проходили в артцентрі "Дзиґа", у Музеї етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України, в American House, у Львівській обласній бібліотеці для дітей та у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука, на локації "РадіоГараж", у "Книгарні Є" та Нижньому залі Театру ляльок.

Нагадаємо, дискусійна платформа фестивалю налічувала понад 20 тем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.