Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

odri stachiw

Четвер, 7 березня 2013, 16:15

Хокейні «Леви» провели майстер-клас для вихованців дитбудинку Львівщини

Сьогодні, 7 березня, гравці ХК «Леви» провели майстер-клас майже для вихованців дитячого будинку із села Новий Милятин Буського району Львівщини у межах соціального проекту із популяризації здорового способу життя компанії «Барком».

Близько 20 дітей вчились кататися на ковзанах та грати у хокей під наглядом професійних хокеїстів, які пояснювали їм, як потрібно правильно стояти на ковзанах, їхати, тримати хокейну ключку та бити по шайбі.

Це вже друга акція проекту, першими учасниками стали вихованці із дитячого будинку села Лаврів Самбірського району, які вчилися грати у волейбол разом із волейбольним клубом «Барком».

Організатори планують провести ще не одну подібну акцію, оскільки вже є багато спортивних команд, які готові долучитися до проекту. Зокрема, спортивні клуби «Політехніка-Галичина», «Галичанка» та «Енергія».

«Акція буде тривати, доки долучатимуться наші спортивні клуби. Ми плануємо щомісяця задіювати один дитячий будинок Львівщини. А як закінчаться спортивні клуби, то ВК «Барком» прийме усіх діток», – розповів у коментарі Варіантам депутат Львівської облради, засновник ТзОВ «Барком» Олег Баран.

Як пояснив Олег Баран, основною метою проекту є показати дітям з дитбудинків, що, окрім вулиці, є багато різних цікавих речей. І великий спорт як одна із них, де вони можуть досягнути справжніх висот.

«Якщо діти будуть активними і хотітимуть далі брати участь, то ми проводитимемо акцію щороку. Наприклад, ті діти, які цього разу вчилися грати у хокей, наступного разу потраплять до футбольної команди і так далі. Також будемо розмовляти із керівництвом щодо організації у дитбудинках спортивних гуртків. Я думаю, що управління фізичної культури та спорту нам у цьому допоможе», – говорить Олег Баран. 

 Фото із майстер-класу тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.