Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТОВ "Картонно-паперова компанія"

Фб ТОВ "Картонно-паперова компанія"

Четвер, 19 жовтня 2023, 11:31

Львівська Картонно-паперова компанія на 13% збільшила обсяг виробництва

ТОВ "Картонно-паперова компанія"

З початку року "Картонно-паперова компанія" наростила випуск картонної продукції, туалетного паперу та паперу для санітарно-гігієнічної продукції.

Про це повідомляє портал Ukraine open for business.

У січні-вересні цього року ТОВ "Картонно-паперова компанія", великий український виробник картонних гільз і санітарно-гігієнічної продукції, збільшило обсяг виробництва на 13,2%, порівняно з цими місяцями 2022 року – до 965,6 млн грн.

Зокрема, у натуральних показниках компанія наростила випуск картонної продукції на 1,9% – до 20,5 тис. тонн, паперу-основи для санітарно-гігієнічної продукції на 5,1% – до 5,7 тис. тонн. Випуск туалетного паперу в рулончиках збільшився на 50%, склавши 4,5 млн шт.

Водночас у вересні компанія на 6% наростила випуск паперу та картону порівняно з тим самим місяцем минулого року – до 3,13 тис. тонн, що також на 2% більше, ніж у серпні цього року.

Зазначимо, ТОВ "Картонно-паперова компанія" зареєстроване у Львові, випускає вироби та напівфабрикати з макулатурного картону (листи картону, куточки, гільзи), целюлози та переробленої макулатури (туалетний папір, рушники, серветки ТМ Papero). Постачає продукцію, зокрема, в країни ЄС.

Серед споживачів – корпорації "Біосфера", "Артеріум", компанія Nestle, концерн "Хлібпром", кондитерська фабрика "Ярич".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.