Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підробка документів

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 26 жовтня 2023, 10:34

Львів'янин організував схему виготовлення підробних документів для ухилянтів

підробка документів

Чоловік за 500 доларів виготовляв для військовозобов'язаних підробні довідки медичної комісії та пенсійні посвідчення.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, викрили та повідомили про підозру 54-річному львів’янину, якого звинувачують в організації незаконного переправлення осіб через  кордон та у підробленні офіційних документів.

"Підозрюваний під час дії воєнного стану сприяв у незаконному перетині державного кордону України. За грошову винагороду він виготовив та надалі збув військовозобов’язаному пакет фіктивних документів. Зокрема, довідку з акта огляду медико-соціальною експертною комісією та пенсійне посвідчення.

В останніх містились завідомо недостовірні відомості щодо отримання відповідної групи інвалідності.Це надавало чоловіку право безперешкодного перетину кордону" – наголосили у прокуратурі.

За підроблені документи львів'янин вимагав 500 доларів хабаря, які він виготовлював у себе вдома.

За результатами проведених обшуків правоохоронці вилучили у нього пристрій для виготовлення печаток, печатки, принтери, ноутбуки та інші речові докази.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи. За клопотанням прокурора, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.