Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Пасіки-Зубрицькі

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 11:29

У Пасіках-Зубрицьких прокладають каналізаційну мережу вартістю понад 74 мільйони гривень

Пасіки-Зубрицькі

Роботи з будівництва побутової каналізації в селі стартували ще у 2019 році.

Про це повідомила пресслужба департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА.

У селі Пасіки-Зубрицькі Давидівської територіальної громади тривають роботи з будівництва побутової каналізації, які стартували ще у 2019 році.

Йдеться про прокладення каналізаційної мережі на довжині понад 15 км, що дозволить приєднати близько 800 будинків у яких проживають понад 4000 мешканців.

Загальна кошторисна вартість проєкту становить 74,143 млн грн. Цього року роботи проводяться коштом обласного фонду охорони навколишнього середовища – 2,15 млн грн та коштів місцевого бюджету – 1,43 млн грн.

Станом на сьогодні прокладено 4,7 км каналізаційних мереж – будівельна готовність об’єкта складає 30%.

"Організоване відведення побутових стоків забезпечує припинення неконтрольованого попадання стічних вод у ґрунти, ґрунтові і поверхневі води. Реалізація проєкту дозволить збільшити кількість та покращити якість придатних до використання земельних і водних ресурсів, покращить стан довкілля та умови проживання мешканців села" – наголосила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.