Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

кладовище у Львові

Вівторок, 31 жовтня 2023, 12:50

У Львові в поминальний день збільшать кількість маршруток до кладовищ

кладовище у Львові

1 листопада у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсує до Голосківського та Сихівського кладовищ.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У поминальний день – 1 листопада, у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсує до міських кладовищ.

"Для полегшення доїзду громадян до місць поховань їх родичів та близьких буде підсилено роботу громадського транспорту, який курсує до кладовищ.

Так, до Сихівського кладовища, буде збільшиться кількість тролейбусів на маршруті № 31 до 4 одиниць. До Голосківського кладовища збільшиться кількість автобусів на маршруті № 55" – повідомили в управлінні транспорту Львівської міськради.

Своєю чергою мерія закликає мешканців прибрати могили своїх рідних. 

«Наші комунальні служби, в чиєму підпорядкуванні знаходяться кладовища, готуються до поминальних днів. Основне їхнє завдання, щоб доріжки були прибрані, сміття вивезено, контейнери були чисті, щоб не було сміття на території" – пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства Ірина Маруняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.