Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Марусяк

lvivrada.gov.ua

Середа, 1 листопада 2023, 14:21

Ваучери на виробництво БПЛА – одне з рішень комісії підприємництва

Володимир Марусяк

На засіданні комісії підприємництва депутати погодили низку важливих для міста питань.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Сьогодні під час засідання комісії підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації та спадщини депутати погодили низку важливих для міста питань.

Як розповідає заступник голови комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Володимир Марусяк, серед них – підтримка виробників БПЛА, розвиток промзон та індустріальних парків, а також нове комунальне підприємство з управління побутовими відходами.

"Ми з колегами-депутатами провели чергове засідання комісії підприємництва. Серед основних питань, які ми сьогодні погодили: ваучерна підтримка підприємств – виробників БПЛА у Львові. Крім того, підтримали початок роботи ЛКП "Адміністратор послуги з управління побутовими відходами".

Після затвердження сесією, дане КП напряму укладатиме угоди щодо вивезення ТПВ із кожним помешканням міста. Отож, до платіжок за світло, воду, газ, мешканцям надходитимуть додаткові платіжки за вивезення сміття. Єдиний тариф і якість надання послуги контролюватиметься цим же підприємством" – наголосив Марусяк.

За словами депутата, комісія доручила департаменту економічного розвитку представити план розвитку трьох промзон – "Сигнівка", "Рясне-2" та промзони у районі вулиць Бескидської, Гайдучка, Богданівської до кінця 2023 року.

"Ми проаналізували "болючі" питання і діяльність промзон – "Сигнівка", "Рясне-2" та промзон у районі вулиць Бескидської, Гайдучка, Богданівської і просимо представити план їхнього розвитку. Крім того, проголосували за розширення промислової зони території у районі вулиць Бескидської, С. Гайдука, Богданівської такими підприємствами, як ТзОВ "Терра-Львів", ТзОВ "Домініон Естейт", ПрАТ "Холдингова компанія "Еко-Дім" – додав Марусяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.