Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Неділя, 5 листопада 2023, 09:18

Найдовше чекати на виїзд до Польщі з Львівщини у Краківці

черги на кордоні

 20 легкових авто та 5 автобусів стоять в черзі перед МПП Краківець.

Станом на 09:00 сьогодні на кордоні з Польщею у Львівській області найбільша черга з автомобілів спостерігалася у пункті пропуску Краківець, де очікували 20 легкових авто та 5 автобусів. 

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби. 

У цьому пункті пропуску діє електронна черга для автобусів. Пропуск пішоходів не здійснюється.

Для тих, хто подорожує на автобусі, найбільша черга була у пункті пропуску Шегині, де стояло 13 автобусів. У цьому пункті пропуску також діє електронна черга. Пропуск пішоходів здійснюється в обох напрямках.

У пункті пропуску Рава-Руська очікувало 3 автобуси. Пропуск пішоходів не здійснюється.

Для тих, хто подорожує пішки, єдиним пунктом пропуску, де здійснюється пропуск пішоходів у обох напрямках, є “Шегині”, де очікували 20 пішоходів. У інших пунктах пропуску пропуск пішоходів не здійснюється або здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

Для вантажівок діє електронна черга у пункті пропуску “Нижанковичі”, де очікували 2083 вантажних авто. У цьому пункті пропуску здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.