Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація забудови вул. Погулянка

symmetry.com.ua

Вівторок, 7 листопада 2023, 11:35

Погулянку забудують багатоповерхівками задля досягнення вищої мети

візуалізація забудови вул. Погулянка

У місті завершився архітектурний конкурс щодо забудови території колишнього винзаводу на вул. Погулянка.

Про це повідомляє бюро Сontest на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львові нещодавно завершився Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію розвитку території вздовж вул. Погулянки, переможцем якого стало львівське бюро "Симетрія" (команда: Микола Рибенчук, Олена Рибенчук, Марія Москалюк, Євгенія Петрич, Назар Шклянка, Катерина Шклянка, Олександр Огранович, Марія Засадній).

Згідно з проєктом, територію площею у 4,88 га у парку "Погулянка", в межах будівель колишнього винзаводу, планують забудувати житловими багатоповерхівками з дитячим садочком, спортивно-відпочинковим комплексом та апарт-готелем.

"Територія житлової забудови і дитячого садка передбачена повністю пішохідна. Головна алея, що з'єднує внутрішні подвір'я будинків запроєктована з можливістю доступу спецтехніки до будівель. Під будівлями запроєктовані підземні автостоянки та підземний проїзд до громадських будівель. Автостоянки для відвідувачів спортивно-відпочинкового комплексу та апарт-готелю передбачені під будівлею апарт-готелю. Велодоріжки та пішохідні зв'язки житлового та спортивно-відпочинкового комплексів переплітаються зі стежками лісопарку та променадою "Погулянки" – йдеться на сайті переможців конкурсу.

Зазначимо, архітектурний конкурс щодо забудови вул. Погулянки у Львові оголосили у травні цього року відповідно до ухвали Львівської міськради про розроблення детального плану території у районі вул. Погулянки, вул. Олександра Олеся, вул. Олени Теліги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.