Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Середа, 8 листопада 2023, 09:39

Львівська політехніка вірить у життєдайне слово Ірини Фаріон поза межами навчального закладу

Ірина Фаріон

Львівська політехніка заявила, що вона не несе відповідальності за висловлювання своїх працівників поза навчальним закладом.

Про це повідомила пресслужба Національного університету "Львівська політехніка".

У ВНЗ зазначили, що у них діє кодекс корпоративної культури, який визначає моральні принципи, правила та норми спілкування і поведінки учасників академічної спільноти нашого університету.

"Беззаперечно, кожен воїн, який боронить нашу землю і наш народ, незалежно від віросповідання чи мови спілкування, заслуговує найвищої поваги і вдячності. І це ― непорушна позиція нашого університету", – йдеться у повідомленні.

Однак, наголосили, що Львівська політехніка не несе відповідальності за висловлювання працівників та студентів поза університетом. 

Нагадаємо, що вчора Омбудсмен звернувся до Нацполіції та СБУ через висловлювання Ірини Фаріон про російськомовних військових. У одному з інтерв'ю, Фаріон заявила, що не вважає українцями тих, хто говорить російською мовою, зокрема і військовослужбовців бригади Нацгвардії "Азов" і 3-ї окремої штурмової бригади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.