Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Середа, 8 листопада 2023, 10:02

Львівські депутати зустрілися зі студентами

Петро Адамик

Депутати зустрілися зі студентами ЛНУ ім. Івана Франка, УКУ та НУ "Львівська Політехніка", щоб поговорити про "Молодь у місцевому самоврядуванні".

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У Львові депутати зустрілися зі студентами Львівського національного університету ім. Івана Франка, Українського Католицького Університету та Національного університету "Львівська Політехніка", щоб поговорити про "Молодь у місцевому самоврядуванні".

Студентів цікавила можливість стажування у Львівській міській раді, перспектива впливати на роботу ради та актуальні проблеми нашого міста, розповідає голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик.

"Ми запрошуємо студентів на стажування до нашої фракції "Європейська Солідарність". Так вони зсередини зможуть побачити працю депутатів і зрозуміти те, які реалізуються проєкти, які полегшують життя мешканців нашого міста.

Зі студентами завжди приємно розмовляти, вони ставлять чимало запитань та не бояться висловлювати свою думку. Вони ростуть вільними людьми, які, я переконаний, зможуть зробити Львів ще кращим. Я дякую організаторам за ініціативу та за таку можливість поспілкуватися з активними студентами львівських вишів" – прокоментував Адамик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.