Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Понеділок, 13 листопада 2023, 14:47

Львівська ОВА витратить півтора мільйона гривень на систему електронного документообігу

Львівська ОВА

Львівська ОВА замовила за 1,5 мільйона гривень створення системи захисту для електронного документообігу Мегаполіс.DocNet у фірми з Київщини.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на послуги зі створення комплексної системи захисту інформації та проходження держекспертизи щодо отримання атестата відповідності системою е-документообігу Мегаполіс.DocNet, які підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 1 листопада, участь у ньому взяла лише одна фірма – ТОВ "Софтлайн ІТ" з пропозицією 1 557 000 грн, яку й визнали переможцем торгів. Натомість очікувана вартість закупівлі становила 1 560 000 грн.

Згідно з закупівлею, створення комплексної системи захисту інформації та проходження державної експертизи щодо отримання атестата відповідності  інформаційно-комунікаційної системи "Система електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Мегаполіс.DocNet" являє собою сукупність необхідних організаційних та технічних заходів, засобів і методів технічного захисту інформації, спрямованих на недопущення блокування інформації, несанкціонованого доступу до неї та/або її модифікацій.

Мета створення комплексної системи захисту інформації системи Мегаполіс.DocNet – досягнення максимальної ефективності захисту шляхом одночасного цільового використання всіх необхідних ресурсів, методів і засобів, що виключатимуть несанкціонований доступ до інформації, та створення умов обробки інформації.

Зокрема, йдеться про:

- забезпечення максимального рівня ефективного захисту інформаційно-комунікаційної системи;

- забезпечення недопущення блокування інформації, несанкціонованого доступу до неї та/або її модифікації в інформаційно-комунікаційної системи шляхом одночасного використання всіх необхідних ресурсів, методів і засобів;

- досягнення максимальної ефективності захисту шляхом одночасного використання всіх необхідних ресурсів, методів і засобів, що виключають несанкціонований доступ до інформації, та створення умов обробки інформації відповідно до чинних нормативно-правових актів України у сфері захисту інформації;

- забезпечення можливості розвитку захищених систем.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Софтлайн ІТ" зареєстроване з 2011 року у селі Вишеньки Київської області, займається комп'ютерним програмуванням. Фірма належить киянину Михайлу Віговському та кіпрській компанії Intecracy Venture Ltd. 

Нагадаємо, у травні цього року Львівська ОВА замовила комплектуючі до серверів для системи електронного документообігу Megapolis.DocNet за 175 тис. грн у фірми з Києва, а у серпні цього року – обслуговування цієї системи за 300 тис. грн у київської фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.