Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Понеділок, 20 листопада 2023, 15:16

Естонці розроблять для Львова концепцію інноваційного центру прототипування

Львів

Інститут міста замовив концепцію інноваційного центру прототипування на території Львівської МТГ за 768 тисяч гривень в естонської фірми.

Комунальне підприємство Інститут міста провело тендер у системі ProZorro на консультаційні послуги із розробки концепції інноваційного центру прототипування, яку переможець тендеру має поставити до 29 лютого 2024 року.

Аукціон стартував 31 жовтня, участь у ньому взяли лише одна компанія – ТОВ "Сівітта Україна" з пропозицією у 768 974 грн, яку й оголосили переможницею торгів. Очікувана вартість послуг також становила 768 974 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру повинен розробити для комунальної установи Львова концепцію розвитку інноваційного центру прототипування, яка має забезпечити можливості прототипування та тестування технологічних продуктів для стартапів та підприємств Львівської МТГ і забезпечити сталий та конкурентоспроможний розвиток технологічної індустрії у громаді.

Концепція повинна включати наступні блоки:

- аналіз поточного стану розвитку технологічної індустрії у Львівській МТГ;

- профіль резидентів інноваційного парку;

- карту сервісів, доступних для резидентів інноваційного центру прототипування;

- альтернативні бізнес-моделі беззбиткового функціонування інноваційного центру прототипування;

- попереднє техніко-економічне обґрунтування створення інноваційного центру прототипування.

Закупівля фінансуватиметься за грантові кошти.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Сівітта Україна" зареєстроване з 2012 року у Києві, займається консультуванням з питань комерційної діяльності й керування. Фірма належить ТОВ "Сівітта  Інтернешнл" (Естонія) та її власнику – громадянину Польщі Саулюсу Адаму Вайні. 

Додамо, наприкінці липня цього року у міськраді Львова оголосили конкурс з вибору компанії-управителя для індустріального парку "Сигнівка", що розміщуватиметься на 5 комунальних земельних ділянках загальною площею 30,1406 га на вул. Північній у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.