Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Четвер, 9 листопада 2023, 11:51

У Львові підписали угоду щодо будівництва соціального житла для поранених переселенців

Петро Адамик

Для поранених внутрішньо переміщених осіб, які проходять реабілітацію в Unbroken Ukraine, збудують 8 будинків на 700 людей.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Львів підписав договір з Євросоюзом про фінансування Проєкту створення соціального кампусу для поранених внутрішньо переміщених осіб, які проходять реабілітацію в Unbroken Ukraine.

"Це важливий день та важливий крок задля допомоги людям, які постраждали від війни" – розповідає голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді Петро Адамик.

"На вулиці Миколайчука у Львові збудують вісім сучасних будинків, де кожна сім'я матиме свій окремий та комфортний кампус. Ми хочемо, щоб наші герої відчували себе частиною нашої громади та мали всі можливості для повноцінного життя.

Цей проєкт є результатом спільної праці депутатів, які виділили з міського бюджету 88 мільйонів гривень на підготовчі, інфраструктурні та завершальні роботи. Ми також створили моніторингову групу, яка контролюватиме хід будівництва та використання коштів. Ми відповідально ставимося до кожної гривні, яку витрачаємо на цю справу. Я вдячний Євросоюзу за партнерство та підтримку нашого міста. Дякую Unbroken Ukraine за їхню невтомну працю під час реабілітації поранених воїнів та їхніх родин" – прокоментував Адамик.

Додамо, внесок міжнародного партнера у реалізацію цього проєкту становить 19,5 мільйона євро. Завдяки цьому Львів зможе забезпечити гідне житло для 700 осіб, які потребують особливої уваги та підтримки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.