Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

подарункові шахи

Прес-реліз,   Четвер, 9 листопада 2023, 10:56

Подарункові шахи начальнику від колективу

подарункові шахи

Шахи ручної роботи — гарний подарунок для начальника на день народження, ювілей або з нагоди виходу на заслужений відпочинок.

Це одна з класичних настільних ігор, у яку із задоволенням грають у будь-якому віці. Навіть якщо немає розуміння, як дістатися до короля суперника, ніколи не пізно вивчити правила, опанувати відомі стратегії й тактики гросмейстерів. Якщо не знаєте напевно, чи грає ваш начальник у шахи, не майте сумнівів — йому точно сподобається ваш подарунок. 

Чому начальнику варто подарувати елітні шахи

Шахи у подарунок керівнику — це визнання його високих інтелектуальних здібностей і знак поваги. Раніше цю гру могли дозволити собі лише аристократи та вищі особи держав. Пересуваючи фігури клітинками дошки, вони обговорювали військові стратегії для реальних битв.

Наприклад, за спогадами сучасників, Наполеон Бонапарт дуже любив грати в шахи. І хтозна, може це й допомогло йому перемагати на полі бою. Пізніше за партією «чорних і білих» люди вели переговори й підписували договори. А що заважає робити те саме вашому начальнику?

Керівник зможе зіграти партію зі своїми друзями чи бізнес-партнерами. Йому буде приємно поставити на стіл подарункові шахи з магазину FAMA, дизайн яких викликає захват. Ексклюзивний набір шахів купити ви можете від українських і європейських брендів. Це статусні подарунки, які ніколи не припадуть пилом на полиці.

Колекційні шахи на подарунок начальнику

Подарункові шахи виготовляють Anframa, Arca Horn, Italfama, KADUN, Manopoulos, Renzo Romagnoli, VIZURI та інші бренди. Набір складається із 32 фігур та квадратної гральної дошки розміром від 28 × 28 см до 54 × 54 см. Виробники залучають до його створення дизайнерів і майстрів, які знаються на художньому обробленні матеріалів.

 

Сувенірні шахи можуть бути виготовлені з:

  • натурального рогу;
  • слонової кістки;
  • екзотичної деревини;
  • порцеляни;
  • бронзи та інших металів.

Шахи обтягують натуральною шкірою, прикрашають грецьким орнаментом, позолотою чи застосовують інші різновиди оброблення. Декоруванню гральної дошки та короба для зберігання шахових фігур приділяють не менше часу.

Як купити дорогі шахи в Україні

Якщо вам потрібні антикварні чи колекційні шахи, зробіть замовлення в інтернет-магазині FAMA. В асортименті дорогі сувеніри та статусні подарунки від всесвітньо відомих виробників. Ви можете шахи купити одразу чи замовити їх виготовлення. До магазину привозять на замовлення настільні ігри з Італії від Arca Horn, Renzo Romagnoli та інших брендів. Ви можете замовити ексклюзивні шахи з доставкою Україною чи забрати їх у шоурумі за адресою: м. Київ, вул. О. Гончара, 52 (вхід із двору), 2-й під’їзд, офіс 81.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.