Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будинок на Стрийській

Четвер, 9 листопада 2023, 14:15

Поляки допоможуть відновити зруйновані ракетним ударом будинки на Стрийській

будинок на Стрийській

Рада Варшави надала 160 тисяч злотих на відновлення пошкоджених фасадів будинків.

Про це йшлося на засіданні комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

Вчора, 8 листопада, під час засідання комісії повідомили, що Рада Варшави надала Львівській МТГ фінансову допомогу у розмірі 160 тисяч злотих на відновлення пошкоджених фасадів будинків на вул. Стрийській, які зруйнували через ракетний удар.

Рада столичного міста Варшава надала Львівській МТГ фінансову допомогу у розмірі 160 тисяч злотих. Ці кошти планують скерувати на відновлення будинків, що постраждали від ракетного удару. Рішення про визначення отримувача коштів затвердили під час комісії фінансів та планування бюджету 8 листопада.

"Нам надають 160 тисяч злотих на відновлення пошкоджених фасадів комплексу будинків, що розташовані на вулиці Стрийській. Ми мусимо формально їх прийняти, щоб для банку було підтвердження" – зазначила директорка департаменту фінансової політики Вікторія Довжик.

Нагадаємо, 6 липня російські окупанти атакували Львівську область. Ракета влучила у житловий будинок у Львові, загинуло 10 людей, а понад 40 осіб – постраждали.

Унаслідок удару руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, пошкоджено орієнтовно 60 помешкань, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторна школа, 57 автомобілів. Більше ніж 1000 вікон потребують заміни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.