Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 10 листопада 2023, 12:00

Львівський ТЦК призначив службову перевірку через відео з сутичкою між військовими та пішоходами

Львів

У соцмережах опублікували відео затримання чоловіка військовими та сутичку з пішоходами, які намагались не дати їм цього зробити.

Про це повідомляє Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівський обласний ТЦК та СП призначив службову перевірку через відео  соцмережах, на якому люди у військовій формі підійшли до цивільного чоловіка та проти його волі затягнули у мікроавтобус.

Також на відео перехожі, які це бачили, влаштували сутичку з військовими.

"Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у соцмережах, які поширюють відео, стверджується, що подія трапилась сьогодні вночі.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що двоє працівників військкомату у Самборі тиждень незаконно утримували чоловіка, били та морили голодом, змушуючи його пройти військово-лікарську комісію з подальшим призовом на військову службу під час мобілізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.