Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

територіальна оборона

Понеділок, 13 листопада 2023, 10:29

З бюджету Львівського району не виділили жодних коштів військовим частинам та ДФТГ

територіальна оборона

Львівська РВА не виділила жодних субвенцій з бюджету для військових частин та тероборони у 2022 та 2023 році через відсутність відповідних запитів.

Про це повідомляє Львівська районна військова адміністрація на запит громадської спілки "Спочатку справи".

У 2022 та 2023 році до Львівської РВА не надходило жодних запитів від військових частин, територіальної оборони, добровольчих формувань територіальної громади (ДФТГ) чи інших збройних формувань щодо їх фінансування.

Саме тому з бюджету Львівського району впродовж цих років не виділяли жодних субвенцій силам безпеки та оборони. 

"На адресу Львівської РВА у 2022 році запитів від військових частин не надходило. Субвенцій силам безпеки та оборони (в/ч, ТрО, ДФТГ тощо) з бюджету Львівського району у 2022 році не виділялось.

На адресу Львівської РВА у 2023 році запитів від військових частин не надходило. Субвенцій силам безпеки та оборони з бюджету Львівського району у 2023 році не виділялось.

На адресу Львівської РВА у 2022, 2023 роках запитів від військових частин, ТрО, ДФТГ чи інших збройних формувань не надходило" – йдеться у відповіді на запит.

Однак у рамках програми забезпечення підтримки територіальної оборони Львівського району Львівської області на 2022-2023 роки, затвердженої наказом начальника Львівської РВА Христиною Замулою 9 березня 2022 року, на забезпечення правопорядку національної безпеки на території Львівського району спрямували 576,8 тис. грн.

Натомість цьогоріч таку допомогу не надавали.

Зазначимо, в області на базі комунального підприємства планують створити центр підготовки населення до спротиву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.