Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовква

Вівторок, 14 листопада 2023, 13:04

Міськрада Жовкви виділила понад 200 тисяч на альбом про Жовківську ОТГ та польську ґміну

Жовква

Жовківська міськрада замовила альбом "Жовква і Мейсце-П’ястове" за 213 тисяч гривень.

Жовківська міська рада оголосила тендер у системі ProZorro на виготовлення та придбання альбому "Жовква і Мейсце-П’ястове" про історично-культурну спадщину Жовкви, яку переможець тендеру має поставити до 30 листопада 2023 року.

Аукціон стартує 22 листопада, а очікувана вартість послуг становить 213 200 874 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має виготовити та поставити міськраді Жовкви 400 примірників альбому "Жовква і Мейсце-П’ястове" про історично-культурну спадщину Жовкви, Жовківської територіальної громади та ґміни Мейсце-П’ястове (Польща, Підкарпатське воєводство).

Альбом має бути присвячений історичній та культурній спадщині Жовківської ОТГ (приблизно 60% від загального обсягу тексту) та ґміни Мейсце-П’ястове (приблизно 40% від загального обсягу тексту).

Обидві частини мають містити такі розділи: вступ; загальна історія краю (головні події, історичні діячі); опис усіх значних природничих, історичних та культурних пам’яток (храми, замки, палаци, фортеці, музеї, каплиці, ріки, парки, заповідники тощо).

Створення альбому містить у собі:

- підготовка тексту (історична довідка, опис пам’яток);

- підбір фотоматеріалів: старі та сучасні фотографії, історичні мапи регіонів, малюнки, дереворити, картини (по можливості 80% пам’яток мають бути представлені і сучасними, і історичними зображеннями, у тому числі зображеннями інтер’єрів);

- переклад тексту (у тому числі підписів) англійською та польською мовами;

- редагування текстів (граматика, стилістика);

- розробка дизайну.

Як пояснили у Жовківській міськраді, альбом мають виготовити у рамках партнерської угоди між Жовківською міською радою та ґміною Мейсце-П’ястове від 5 лютого 2021 року, відповідно до взятих на себе зобов’язань Жовківською міськрадою щодо реалізації транскордонного проєкту "Розширюючи горизонти – транскордонна промоція культури – Мейсце-П’ястового та Жовкви", який співфінансується з коштів Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.