Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Львівтеплоенерго"

Середа, 15 листопада 2023, 09:48

Львівтеплоенерго звинуватили у зловживанні монопольним становищем

ЛКП "Львівтеплоенерго"

АМКУ оштрафував ЛКП "Львівтеплоенерго" за зловживання монопольним становищем на 550 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Антимонопольного комітету України.

Вчора, 14 листопада, Антимонопольний комітет прийняв рішення, яким оштрафував ЛКП "Львівтеплоенерго" на 550 000 грн за два порушення законодавства про захист економічної конкуренції. 

"Оштрафовано ЛКП "Львівтеплоенерго" на загальну суму 550 000 гривень за вчинення двох порушень законодавства про захист економічної конкуренції (500 000 та 50 000 гривень відповідно), передбачених частиною першою статті 13 та пунктом 2 статті 50 ЗУ "Про захист економічної конкуренції" у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку послуг з постачання теплової енергії, що призвело до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку" – йдеться у повідомленні.

Додамо, у вересні цього року ЛКП "Львівтеплоенерго" оприлюднило проєкт інвестиційної програми на 2024 рік, згідно з якою у наступному році підприємство запланувало виконати роботи на 64 171 100 грн. 

Також у квітні цього року Олександра Одинця, який до цього очолював департамент житлового господарства та інфраструктури міськради, призначили керівником "Львівтеплоенерго". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.