Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Інтергал

city-adm.lviv.ua

Середа, 15 листопада 2023, 15:16

Фірма Зубика планує нову забудову на вулиці Шевченка

Інтергал

Львівська міськрада може надати фірмі Володимира Зубика в оренду ділянку на вул. Шевченка для будівництва торгово-офісного центру.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 10 листопада 2023 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про надання ДП "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма "Інтергал" земельної ділянки в оренду на вул. Т. Шевченка, 60, загальною площею 0,6243 га.

Ділянку фірма отримає в оренду терміном на 10 років. Орієнтовний розмір орендної плати – 930 тис. грн в рік. Зараз тут знаходяться приміщення, які належать ДП "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма "Інтергал". Тут фірма планує збудувати торгово-офісний центр.

Земельна ділянка призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, поблизу знаходиться торгово-офісний центр житлового комплексу "Семицвіт", який зводила компанія ТОВ "Патриаком".

У липні цього року ТзОВ "Патриаком" розділила земельну ділянку на вул. Шевченка, 60 на дві та передала ділянку площею 0,6243 га в оренду ТзОВ "Фірма "Інтергал". Наразі підприємство для оформлення права оренди земельної ділянки вул. Т. Шевченка, 60 має звернутись до Львівської міськради. 

За даними аналітичної системи YouControl, ДП "Інтергал-Буд" ТзОВ "Фірма "Інтергал" зареєстроване у Києві з 2003 року, займається організацією будівництва будівель. Власником фірми є ТОВ "Стар Білдінг", яке, своєю чергою, належить кіпрській компанії "Інтергал груп лімітед". Натомість власником низки будкомпаній "Інтергал" володіє колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубик.

Нагадаємо, у  вересні 2016 року Львівська міськрада видала містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Патриаком" багатоповерхівок №1, 2, 3 на вул. Т. Шевченка, 60, а також дозволила переробити пам’ятку архітектури місцевого значення на вул. Т. Шевченка, 60 під центр дозвілля.

Натомість у травні 2017 року ДАБІ визнала будівництво ТзОВ "Патриаком" житлового кварталу на вул. Шевченка, 60 незаконним. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.