Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

news.mistinfo.com

Понеділок, 11 березня 2013, 18:52

Львівський суд визнав неправомірною бездіяльність Стрийського міськвиборчкому

Львівський окружний адміністративний суд визнав неправомірною бездіяльність Стрийського міськвиборчкому, яка полягала у незапрошенні на засідання Стрийської міської виборчої комісії Ігоря Брика, довіреної особи кандидата в депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №22 з виборів депутатів Стрийської міськради Львівської області на проміжних виборах 3 березня 2013 року Руслана Налапшого («УДАР»).

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ЛОО ПП «УДАР».

«Суд постановив: позов задовольнити частково. Визнати неправомiрною бездіяльність Стрийської міської виборчої комісії, що полягала у тому, що Брика Iгopя Богдановича, довірену особу кандидата в депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі N 22 з виборів депутатів Стрийської міської ради Львівської області на проміжних виборах 03 березня 2013 року Налапшого Руслана Ярославовича (партія «УДАР» - ред.), не було запрошено на засідання Стрийської міської виборчої комісії Львівської області, на якому розглядалась скарга Брика Iгоря Богдановича, а також в тому, що йому не було надано можливості подати наявні в нього докази по суті скарги. В решті позовних вимог відмовити повністю», - йдеться у постанові суду.

В «УДАРі» не задоволені таким рішенням суду та здивовані, оскільки очікували перерахунку голосів. 

«Ми здивовані таким рішенням суду, який встановив порушення, але не передбачив відповідних дій по його усуненню. Ігнорування скарги довіреної особи кандидата, не запрошення його на засідання Стрийського міськвиборчкому, де розглядалась ця скарга – пряме порушення виборчого законодавства. Перерахунок голосів на одній дільниці, де відбувались вибори, - не така вже й важка справа, адже йдеться лишень про 500 бюлетенів. Різниця в один голос – надто сумнівна перемога. Тим паче, що суд таки встановив, чому не задоволена наша друга вимога, перерахунок голосів – нам невідомо. Ми будемо й надалі відстоювати волевиявлення громади Стрия, яка підтримала представника «УДАРу» та оскаржувати цю «дивну» постанову Львівського окружного адмінсуду в апеляційному порядку», - зазначив член Ради Львівської ОО «УДАР» Ігор Самардак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.