Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабнда

Львівська митниця

Четвер, 16 листопада 2023, 12:40

У Шегині мешканка Львівщини намагалася перевезти контрабанду техніки Apple

контрабнда

Жінка заховала під обшивкою салону 2 ноутбуки та 42 пари навушників.

Про це повідомляє Львівська митниця на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 15 листопада, в пункт пропуску "Шегині - Медика" із Республіки Польща прибув автомобіль Opel Zafira, яким кермувала 34-річна жителька одного з сіл Мостиського району Львівської області. Жінка рухалася смугою "зелений коридор".
 
"Під час спілкування з працівниками митниці жінка помітно нервувала. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, її легковик було переведено у бокс поглибленого огляду. В кінцевому результаті у конструктивних порожнинах багажного відділення, під декоративною обшивкою та під пасажирським сидінням в салоні авто було виявлено прихований товар без ознак використання" – йдеться у повідомленні.
 
Митники вилучили два ноутбуки Apple MacBook Air та 42 пари навушників Apple AirPods with Charging Case.
 
У письмовому поясненні громадянка в заявила, що виявлений товар, орієнтовною вартістю 300 тис. гривень, вона взяла для перевезення в Україну та особисто помістила його в місця, які утруднюють його виявлення.
 
За цим фактом працівники митниці склали адмінпротокол. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів - безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.