Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

П'ятниця, 17 листопада 2023, 12:00

Львівські депутати в межах реалізації проєкту Unbroken відвідують польський Вроцлав

Петро Адамик

Депутати Львівської міськради висловили вдячність меру Вроцлава та голові міськради Вроцлава за допомогу у розвитку екосистеми людяності Unbroken.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Депутати Львівської міськради висловили вдячність меру Вроцлава Яцеку Сутрику та голові міської ради Вроцлава Сергіушу Кмеціку за допомогу у розвитку екосистеми людяності Unbroken.

"Те, що робить громада міста Вроцлава для Львова та України, є безцінним даром братерської підтримки" – запевняє голова фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міській раді Петро Адамик.

"Разом з колегами-депутатами, ми зустрілися з працівниками муніципалітету Вроцлава, які відповідають за розвиток співпраці з країнами Східної Європи, зокрема й Україною.

Наша делегація завітала також до Генерального консула України у Вроцлаві Юрія Токаря, щоб ознайомитись з потребами українців, які отримали тимчасовий притулок у цьому місті.

Ми передали подяку від міста Львова, від міського голови, від секретаря ради Маркіяна Лопачака, який сьогодні перебуває на фронті, владі міста Вроцлава за їхню підтримку від початку війни. Дуже тішимося, що вони декларують намір продовжувати підтримувати Україну, зокрема вибудовувати екосистему Unbroken. Дякуємо нашим партнерам, благодійникам за допомогу у створенні унікального проєкту для реабілітації усіх наших українців, які постраждали від війни. Щиро дякую нашим польським друзям за щоденну допомогу України та підтримку наших громадян!" – прокоментував Петро Адамик.

Додамо, громада Вроцлава пожертвувала мільйон злотих для розбудови центру Unbroken у Львові. Це масштабний проєкт для реабілітації українських воїнів та всіх, хто постраждав від військових дій, у якому Львову допомагають всі міста-партнери, а також благодійники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.