Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 17 листопада 2023, 15:50

АМКУ виявив змову на тендері з час продажу землі у Львові

земельна ділянка

АМКУ виявив змову двох компаній під час торгів з продажу земельної ділянки у Львові.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет 10 листопада встановив змову між корпорацією "Енергоресурс-Інвест" та ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" щодо участі в аукціоні з продажу земельної ділянки у Львові.

Йдеться про закупівлю, оголошену управлінням земельних ресурсів Львівської міської ради у 2022 році року.

"Відділення з’ясувало, що корпорація "Енергоресурс-Інвест" та ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" під час підготовки та участі у земельних торгах узгоджували свої дії" – йдеться у повідомленні.

За змову АМКУ оштрафувало фірми на 68 000 гривень для кожного.

За даними аналітичної системи YouControl, корпорація "Енергоресурс-Інвест" зареєстрована з 1999 року Львові, займається виробництвом плит, листів, труб і профілів із пластмас, що належить львівським фірмам ТзОВ НВП "Енергоцентр" та ПП "Бізнес солушинс". Кінцевими власниками цих фірм є львів'яни Іван Ніронович та Христина Бачевська.

Також Іван Ніронович та Христина Бачевська є власниками ТОВ "Енергоресурс-Монтаж" через корпорацію "Енергоресурс-Інвест".

Додамо, у листопаді цього року АМКУ виявив змову двох компаній під час торгів з реконструкції школи № 41 у смт Брюховичі, а у жовтні розпочав справу щодо змови двох компаній під час торгів з ремонту вуличних лавок у центрі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.