Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ферма

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 17 листопада 2023, 15:45

На Львівщині власник ферми експлуатував своїх працівників-переселенців

Ферма

Замість заробітної плати, фермер надав їм місце для проживання та періодично забезпечував продуктами харчування.

про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 43-річний мешканець Стрийського району, не оплачував роботу працівників, а лише забезпечив їх місцем для проживання з неналежними умовами та періодично – продуктами.

Про це поліцейським повідомив 47-річний чоловік, який тимчасово проживає у Львівській області. За словами заявника, він та його цивільна дружина є переселенцями, і з вересня 2022 року проживають та працюють на одній із ферм, розташованих у Стрийському районі.

"Вербуючи на роботу, господар ферми обіцяв заявнику та його дружині створити належні умови для проживання та забезпечити оплату праці. Проте, насправді, роботодавець своїх обіцянок не виконав та за роботу працівникам не платив, а лише надав їм місце для проживання з неналежними умовами та періодично забезпечував продуктами харчування" – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили господарю ферми про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.