Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Моравецький

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Понеділок, 20 листопада 2023, 12:00

У Львові відбулися змагання з велосипедного кросу

Юрій Моравецький

Вже традиційно у Львові відбулися змагання з велосипедного кросу, у яких взяли участь біля 70-ти велосипедистів.

Від малого до великого. Вже традиційно у Львові відбулися змагання з велосипедного кросу, у яких взяли участь біля 70-ти велосипедистів. Професійні учасники та аматори виїхали, аби продемонструвати швидкість та своє вміння керувати велосипедом.

"Усі учасники змагань отримали нагороди, а наймолодших переможців заохотили матеріальною підтримкою" – розповідає президент Федерації велосипедного спорту у Львівській області, депутат фракції Європейська Солідарність Юрій Моравецький.

"Проведення таких змагань є нашою гарною традицією підтримки розвитку фізичної культури та спорту, пропагування здорового способу життя серед молоді та підростаючого покоління. Тому що, власне, наша молодь - це наше майбутнє!" – додав Юрій Моравецький.

В усіх переможців велосипедного поєдинку залишилися незабутні враження та позитивні емоції. Дякуємо всім, хто долучився до заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.