Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

gazeta.lviv.ua

Вівторок, 12 березня 2013, 11:28

Італійський візовий центр відкрився у Львові

Вчора, 11 березня, у Львові відбулося відкриття філіалу візового центру Посольства Республіки Італія в Україні (вул. Шептицьких, 26).

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Це відкриття – наступний важливий крок у напрямку реалізації політики надання максимально ефективних послуг заявникам на візу шляхом відкриття філіалів VMS у регіонах України. З цієї точки зору Львів, здавна відомий своєю величною історією та традиційними тісними зв’язками з Італією, видається якнайвдалішим та найпрестижнішим містом для початку діяльності, спрямованої на наближення до зацікавленої громадськості та руху назустріч потребам українських громадян», – розповідає Дженнаро Бертолі, генеральний директор ТОВ «Віза Менеджмент Сервіс Україна». 

Товариство «Віза Менеджмент Сервіс Україна», яке організувало захід, – єдина організація, авторизована Консульством Італії в Києві, яка з початку 2012 року провадить діяльність візового центру: приймає запити на отримання віз і відповідну документацію.

Нагадаємо, у Львові заплановане відкриття Почесного Консульства Туреччини.

А до кінця 2013 року візовий центр у Львові планує відкрити також Канада.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.