Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львів

Понеділок, 20 листопада 2023, 15:47

У Львові відбудеться відкриття виставки-документу Поетика ймовірного

Львів

Виставка відбудеться 26 листопада у мистецькому просторі "Дім 42".

Про це повідомляють організатори мистецького простору "Дім 42".

У неділю, 26 листопада, у мистецькому просторі "Дім 42", що на Площі Ринок, 42, відбудеться представлення експозиції першого етапу програми "Поетика ймовірного".

За словами організаторів "ця експозиція є результатом поєднання різних оптик, досвідів, методів у розмові з чутливостями, темпоральностями, матеріальностями будинку".

Серед експонатів – дивні організми, які виросли в чашках Петрі, артоб'єкти, створені відвідувачами з битої кераміки, артефакти на стінах кімнат "Дому 42" та бурячок з перфомансу Ярослава Футимського.

Окрім експозиції передбачені лайв-події:

14:00 – кураторська екскурсія Влодка Костирка;
15:00 – розмова про живе як медіа Андрія Лініка;
16:30 – розмова Богдана Шумиловича та Ігоря Колесника;
18:00 – аудіоперформанс Андрія Бондаренка.

Виставка-документ триватиме лише один день – 26 листопада з 14:00 до 20:00 год.

"Останні три місяці команда ЛКП "Львівське Радіо" активно впроваджувала міждисциплінарну програму "Поетика ймовірного" у "Домі 42" (Площа Ринок, 42). З допомогою цієї програми ми досліджували ймовірності та потенціал цього простору, намагалися його зрозуміти та виокремити його контексти.

Під час першого етапу "Поетики ймовірного" ми організували та провели 16 подій. Серед них – практики біолабораторії та біохакингу, сеанси контемплятивних практик, ментальне мапування, цифрові та електроакустичні перфоманси, аудіодрама та інше" – зазначили організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.