Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ukranews.com

Вівторок, 12 березня 2013, 11:55

Апеляційний суд Львівщини скасував 3 незаконні виправдувальні вироки

Від початку року апеляційний суд Львівської області скасував вже 3 незаконні виправдувальні вироки районних судів.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Скасований незаконний вирок Пустомитівського районного суду, який виправдовував водія автомобіля, що став учасником смертельного ДТП.

«З’ясовано, що останній на дорозі Львів-Кіровоград-Знам’янка, порушивши низку вимог ПДР, зіткнувся із зустрічним автомобілем. Внаслідок вказаної ДТП водій зустрічного автомобіля та четверо його пасажирів загинули, ще троє – отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості», – пояснюють у прокуратурі.

Окрім того, скасовані ще 2 незаконні рішення про звільнення осіб від кримінальної відповідальності за відсутністю в їх діях складу злочину.

Йдеться про постанову Кам’янка-Бузького районного суду, якою колишній посадовець районного управління юстиції звільнений від кримінальної відповідальності за вимагання та одержання 1500 грн. хабара, а також про виправдувальний вирок Франківського районного суду Львова щодо особи, підозрюваної у незаконному заволодінні майном громадян шляхом шахрайства, вчиненого групою осіб.

Наразі кримінальні справи скеровані на новий судовий розгляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.