Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 21 листопада 2023, 12:37

На Львівщині перевірятимуть документи в усіх військовозобов'язаних

Львів

Львівський ТЦК зобов'язали перевіряти документи в усіх військовозобов'язаних чоловіків.

Про це повідомив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 20 листопада, керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень підписав наказ "Про перевірку документів", згідно з яким вводиться в дію рішення Ради оборони Львівської області від 17 листопада щодо перевірки документів в усіх військовозобов’язаних чоловіків на території Львівської області.

"З метою належного виконання заходів мобілізації на території Львівської області на період дії правового режиму воєнного стану до його скасування/припинення або до видачі окремого наказу залежно від того, яка з цих подій настане раніше, наказую зобов'язати військовозобов'язаних громадян України віком від 18-60 років на час дії воєнного стану мати при собі та надавати на вимогу для перевірки уповноваженим особам ТЦК документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи (посвідчення про прописку до призовної дільниці, військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного)" – йдеться в наказі.

Через це військовослужбовці ТЦК мають право перевіряти документи у військовозобов'язаних чоловіків віком від 18-60 років.

Нагадаємо, через введення воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати з України. У Львівському ТЦК нагадали правила військового обліку

Додамо, з жовтня 2023 року Львівський ТЦК очолив полковник Артур Ніязов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.