Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Середа, 22 листопада 2023, 11:14

Від ідеї до реалізації: як обрати ідеальний диван для вашої вітальні в Woodman.ua

Підбір ідеального дивана для вашої вітальні.

Поради та рекомендації від Woodman.ua. Як обрати найкращий диван? Дізнайтеся тут!

Варіанти дивана в інтер'єрі вітальні

Диван у вітальні – це основний елемент кімнати, що першим привертає увагу ваших гостей. Він задає тон і настрій цілому приміщенню, тому важливо провести ретельні пошуки ідеального для вас диванчика звертаючи увагу на осінні тренди 2023 року. Магазин меблів WoodMan з радістю допоможе вам із нелегким вибором.

Важливість правильного вибору дивана

Оптимальні габарити, сумісність меблів, загальна картинка і високий рівень практичності – все це хвилює недосвідчених покупців, як тільки вони намагаються купити диван у вітальню. Насправді все легше, ніж ви думаєте, просто потрібно уважно прислухатися до своїх потреб і проаналізувати роль аксесуару. Не варто впадати у відчай, коли побачите велике різноманіття сучасних диванів у стилі лофт.

Аналіз потреб і вимог до дивана

Більшість покупців спочатку звертає увагу на колірну гаму, хоча насправді це останній крок, що у висновку буде зробити найлегше. Спершу проаналізуйте власні потреби та функцію, яку має виконувати виріб. Запитайте себе наступне:

·         Скільки людей повинен вміщати диван?

·         У якій кімнаті я хочу поставити сидіння (або ж я хочу розмістити його на терасі чи подвір’ї) ?

·         У мене є кішка/собака та маленькі діти: яка оббивка виявиться достатньо витривалою?

·         Я використовуватиму канапу лише для приємного відпочинку чи спатиму на ній вночі (або ж розміщатиму там гостей)?

·         Чи потрібна мені прихована система зберігання (для постелі, додаткових подушок чи топпера)?

Запам’ятайте свої відповіді – вони направлять вас у правильне русло. Опісля можна з легкістю роздумувати над стилістикою та колірними рішеннями.

Осінні тренди 2023 стилю та дизайну дивана

Важливо дотримуватися психології кольорів. Обирайте тон дерев’яного дивану відповідно до вашого ментального стану і фізіологічних потреб, адже у різних приміщеннях канапи мають різні функції. Що стосується стилю та тренду меблів у 2023 році, старайтесь гармонізувати суцільну картинку і дотримуватись балансу, тобто притримуватись однієї течії, як-от класика, сканді, бохо чи лофт. Експериментаторам радимо міксувати максимально наближені в текстурі стилі або ж додавати 1-2 яскраві акценти (не більше) з інших течій.

Розміри та розташування дивана в кімнаті

Необов’язково центральна зона приміщення повинна бути призначена для головного об’єкту відпочинкових меблів. Місце для канапи мусить відповідати габаритам майбутньої покупки. Крім того, краще залишити кілька десятків сантиметрів навколо обраної площини. Якщо диван розкладається – врахуйте це у розрахунках задля безпечного та правильного використання виробу.

Розмір слід підбирати, орієнтуючись на власні запити: приблизна кількість осіб, кімната, де стоятиме диванчик, і її розмір. До прикладу, в гостьову зону належить обрати великий предмет меблів, оскільки там ви часто проводитимете час із друзями та сім’єю. Натомість, купити диван в дитячу можна менших розмірів з очевидних причин.

Види тканин і матеріалів для дивана

Якщо плануєте розташувати аксесуар вдома у відносно безпечному (в цьому контексті) місці, немає сенсу обирати дорогу оббивку, що має високий показник стійкості. Для хатніх умов достатньо поширених моделей. Звісно, дорожчий сегмент відрізняється від дешевшого в рівні м’якості, зносостійкості та стильному вигляді на роки. Однак для щоденного використання ми рекомендуємо середньостатистичні матеріали, як-от бавовна, поліестер, жаккард та екошкіра. Натомість, терасні меблі, що стоятимуть на відкритому повітрі, вимагають високий показник стійкості до таких факторів зовнішнього середовища, як сонячні промені, вітер та вода.

Функціональність та додаткові опції

Ергономічність меблів – одна з найважливіших вимог клієнтів сьогодні. Покупці бажають користуватися практичним сидінням, яке не лише створює оазис комфорту, а й пропонує дотичні функції. Наприклад, зручною опцією є вмістка система зберігання всередині дивану. Таким чином, ви маєте можливість зберігати постіль чи декоративні подушки у додатковій секції канапи.

Крім того, часто бильця дивану вироблені в якості поличок і можуть слугувати підставкою для вечірніх напоїв, перекусу чи ґаджетів. Фактично, такі бильця здатні замінити журнальний столик, якщо такий декор вам не до вподоби, економлячи квадратні метри кімнати і усуваючи захаращеність.

Бюджетування і цінова категорія

Доступність у ціні – чи не перший критерій при виборі канапи. Ціна покупки залежить від багатьох факторів, а саме якість і цінова категорія тканин, матеріалів каркасу, покриття і суміжних матеріалів. Радимо ретельно дослідити ринок відпочинкових меблів, щоб не натрапити на «першого ліпшого» виробника, де якість не компенсує ціну. WoodMan, що виробляє доступні дивани з дуба від виробника, використовує виключно природні матеріали, сертифіковане дерево, міцні і пружні тканини для матрацу і оббивки. При замовленні ви також можете обрати покриття для дерева за бажанням.

Поради від Woodman.ua щодо вибору дивана

·         Облиште імпульсивність. Поставтесь до вибору виважено, адже така покупка повинна служити вам довгі роки і милувати око стильним виглядом.

·         Не ігноруйте свої бажання та прислухайтеся до власного серця, адже сам вам доведеться користуватися покупкою в житлі.

·         Оберіть відповідального виробника. Сучасний ринок збуту переповнений пропозиціями від продавців, проте недосвідчений клієнт може натрапити на розрекламований неякісний товар. WoodMan відповідає за свої вироби і гарантує високу якість. Ви можете переглянути відгуки та дізнатися більше про нас на нашому сайті, а також відвідати шоурум у Львові і відчути меблі на дотик.

Підсумок: Остаточний вибір ідеального дивана

Якщо ви уважно прочитали цю статтю, то вже давно облишили будь-яку тривогу чи хвилювання. Вибір цього важливого елементу інтер’єру у вашому домі залежить лише від ваших вподобань та ретельного аналізу простору. Тож відкиньте усі сумніви та пірнайте у світ екологічних диванів від виробника, що повністю трансформують дизайн вашого житла. Довіртесь своїм вподобанням і відчуттям та перегляньте чудовий асортимент якісних диванів у вітальню від WoodMan, щоб створити свій острівець затишку! 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.