Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт незламності

femida.ua

Середа, 22 листопада 2023, 13:04

На Львівщині цієї зими функціонуватимуть понад 800 пунктів незламності

пункт незламності

Станом на сьогодні в області відновлюють роботу пунктів незламності.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Обласна комісія ТЕБ і НС через зниження температури повітря прийняла рішення відновити цілодобову роботу пунктів незламності, яких у Львівській області налічують 864: органи місцевої влади розгорнули 544 пунктів, інші пункти підготували ДСНС Львівщини та підприємці.

Водночас роботу пунктів незламності, які розгорнули в об’єктах соціальної інфраструктури (заклади освіти, охорони здоров’я, культури тощо) мають організувати в режимі, який не перешкоджатиме функціонуванню закладу.

"Такі пункти мають запрацювати якомога швидше та мають бути забезпечені усім необхідним для комфорту населення: альтернативними джерелами тепла, інтернетом, пристроями зарядки гаджетів, продуктами першої необхідності тощо" – наголосив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Нагадаємо, у Львові було облаштовано 21 міський пункт обігріву – "Пункти Незламності", з квітня цього року їх роботу призупинили.

Також у жовтні цього року в застосунку "Дія" з'явилась інформація про "Пункти незламності".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.