Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

додаток "Дія"

pravda.com.ua

П'ятниця, 20 жовтня 2023, 12:58

У додатку Дія запустили інтерактивну карту з Пунктами незламності

додаток "Дія"

У застосунку "Дія" з'явилась інформація про "Пункти незламності".

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці у Фейсбуці.

У мобільному застосунку "Дія" запустили інтерактивну карту з переліком "Пунктів незламності", де можна отримати доступ до обігріву, гарячої води та інтернету.

"Тепер українці всього за кілька кліків у "Дії" зможуть знайти найближчий Пункт незламності та прокласти до нього зручний маршрут. Це допоможе людям залишатися на зв’язку та мати доступ до всього необхідного навіть в умовах блекаутів.

Карта – інтерактивна. Зможете дізнатися адресу, графік роботи та умови кожного "Пункту незламності". А також відфільтрувати за конкретними потребами – чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок. Усе зручно й просто" – заявив Федоров.

За його словами, користуватися сервісом можна офлайн. Для цього потрібно лише попередньо завантажити карту вибраного регіону в "Дії", коли буде інтернет.

"На мапі доступна інформація про пункти у всіх областях, окрім Херсонської, Донецької, Запорізької, Луганської. А також частково Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської й Миколаївської. Згодом розширимо функціонал послуги. Зможете подивитися фотографії "Пунктів незламності", поставити оцінку, залишити відгук тощо" – додав Михайло Федоров.

Нагадаємо, у Львові було облаштовано 21 міський пункт обігріву – "Пункти Незламності", з квітня цього року їх роботу призупинили.

Додамо, з лютого 2020 року в Україні почав працювати мобільний додаток "Дія". З квітня того ж року паспорти у смартфоні офіційно стали цифровими аналогами паперових документів.

З 27 лютого цього року на порталі "Дія" українці можуть також подати заяву про шлюб, а з квітня цього року – отримати витяг про несудимість. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.