Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб ЄС Львів

Прес-реліз,   Середа, 22 листопада 2023, 14:00

У Львові погодили отримання бізнес-ваучерів для дев'яти підприємців

Петро Адамик

Депутати міськради погодили ще дев’ять ваучерів для підприємців, які подали заявки на отримання фінансової допомоги.

Під час засідання експертної комісії Львівської міської ради депутати погодили ще дев’ять ваучерів для підприємців, які подали заявки на отримання фінансової допомоги від Львівської міської ради.

Йдеться про компенсаційні, грантові ваучери, ваучери на відшкодування та на релокацію, як розповідає голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик.

"Ми з колегами розглянули шість звернень від підприємців на відшкодування 50% коштів за придбані електрогенератори, з них підтримали лише одну заявку, на жаль, решта не відповідали критеріям ухвали.

Також погодили надання двох компенсаційних ваучерів та одного ваучера на відновлення. Йдеться про підприємства, які постраждали внаслідок ракетних обстрілів.

Крім того, погодили три ваучери на релокацію для підприємців, яким вдалося перевезти бізнес до Львова. Погодили також один грантовий ваучер та один ваучер на відшкодування участі у виставково-ярмаркових заходах. Бажаю успіху всім, хто скористається цими можливостями та реалізує свої мрії" – додав Адамик.

Нагадаємо, у Львові підприємці мають можливість скористатися 12 різними ваучерами. Для отримання бізнес-ваучера, заявнику слід подати на розгляд конкурсної комісії такі документи: заяву, проєкт розвитку бізнесу та копію посвідчення учасника бойових дій або копію свідоцтва про одруження (для дружин/чоловіків ветеранів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.